Ο κύριος όγκος των ηχογραφήσεων


Το κείμενο έγραψε ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΗΣ

(info: Ο κύριος όγκος των ηχογραφήσεων έγινε από τον Μάρτιο έως τον Ιούλιο. Για τα τύμπανα χρειάστηκαν 23 ώρες, για το μπάσο 7, για κιθάρες ρυθμικές, σόλα κ.ά, 15 ώρες, για τις φωνές 14. Οι μίξεις χρειάστηκαν 55 ώρες και το mastering δύο απογεύματα).
 
(info: για να καταλάβουμε λίγο το χρόνο που χρειάζεται ενα κομμάτι, να βγεί στον αέρα.Τα τύμπανα γράφτηκαν 23/3/17, το μπάσο 1/4/17, οι κιθάρες 19/4/17 και η φωνή 29/4/17, με Tommy Lellos και Romis Mou ηχολήπτες. Η μίξη έγινε από Michalis Skarakis 30/6/17 133 Studio. Τo digital mastering 11/9/17 από Nasos Nomikos Vu Productions Mastering Studio. Τα γυρίσματα για το κλιπ 16/10/17 από John Tzigounakis).

(O Μπερντές, θα βρίσκεται στην δεύτερη πλευρά του βινυλίου, δεύτερο κομμάτι. Στο CD θα είναι το έβδομο track. (info: ο δίσκος πήρε το τίτλο του, από το ομώνυμο κομμάτι, 'Αν...', που ήταν ο θεμέλιος λίθος για το ξεκίνημα ολόκληρου του άλμπουμ).

Επειδή... κάποιοι με ρωτάνε!!! Μπερντές: αρσενικό.
*παραπέτασμα θυρών, παραθύρων: κουρτίνα.
*αυλαία θεάτρου.
*καραγκιόζ μπερντές: λευκή οθόνη θεάτρου σκιών.
(more info: ο νεότερος Μαύρος Κύκλος, κιθαρίστας George AlphaΑποστολόπουλος, μπήκε στην μπάντα αφού είχαμε ηχογραφήσει τα τύμπανα στο 133 Studio. Η δουλειά που είχε να κάνει, ήταν βουνό, όσο αφορά την ενορχήστρωση. Όπως όμως αποδείχθηκε, ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος, για την κατάλληλη θέση, την σωστή στιγμή).

(Ο Μπερντές χτύπησε πάνω από 1.300 προβολές μέχρι τώρα. (info: Δημιουργήθηκε το 2015 με τη βοήθεια του τότε Μαύρου Κύκλου, κιθαρίστα μας Thanos Κουτελιέρη. Τώρα θα τον βρείτε στην μπάντα των ALT-CTRL-DEL).

 
Loading...