ΟΣΟΥΣ ΚΙ ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΓΕΡΟ ΔΙΑΒΟΛΟΣ...

11/6/2012
Να θυμηθείς ρε
την άλλη φορά 
στην εξέγερση των αγνών κι άσπιλων ιδεών μας
να μη τα αφήσουμε όλα στην τύχη των καλαμαράδων
πουλώντας τα όνειρα και τις ελπίδες των συντρόφων μας
στα εκλογοπανήγυρα παζάρια
της ψηφολάγνας απένοχης ιστορίας.
Να έχουμε όλοι οπλιστεί για το αύριο
με γυμνές καρδιές κατά τον ήλιο
προτείνοντας τη ζωή για τη ζωή μας
αν χρειαστεί, 
γιατί η μυλόπετρα θέλει αίμα και σάρκα ονείρων
γερούς πόθους να τη γυρίσεις
για να έχουν δικαίωμα στο αύριο όλοι.
Η μήπως νομίζεις πως η ζωή είναι μια πριγκίπισσα 
που αυνανίζεται μόνη της τα βράδια
προσμένοντας το σταυροφόρο βολευτοδιακορευτή;24/5/2012
Μια φορά κι ένα καιρό στην εκλογικευμένη καλποπονειρία της ψωροκώσταινας (προτεκτοράτο της ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ) ήτανε μια ομάδα Μυρμηγκοφάγων που προσπαθούσε ολημερίς κι ολοβραδίς να πείσει όλα τα πρόβατα της χώρας πως θα του φάνε οι μέρμηγκες το φαγητό, θα του πάρουνε τα μαντριά, την ψήφο, τις προβατίνες, τα αρνάκια, το κουτόχορτο που είχε στην τραπεζοαχυρώνα αλλά κι όσο του είχε απομείνει στην καρκάλα του και θα πληρώνει διπλά με τη ζωή του στο εκλογοσφαγείο. (Προνόμιο των αμνών να ανασταίνονται και να σφαγιάζονται ετησίως κατά τα γραφάς και τους νόμους των κράτικοποιμένων).
Με χρόνια με καιρούς ο φόβος για τα εργατικά έντομα έγινε πρεζοτηλεγιουροβίζιον και στην καταμέτρηση των τομαριών οι μυρμηγκοφάγοι και οι λοιποί συνοδοιπόροι εθνοπλειοψήφισαν.
Χίλιους αιώνες τώρα οι μέρμηγκες είναι μέρμηγκες στην τρύπα τους, αλλά οι λύκοι πέταξαν τη μάσκα του μυρμηγκοφάγου κι έβαλαν την προβιά κι ολημερίς κι ολοβραδίς γλεντάνε, πίνουνε και ψήνουνε τα πρόβατα σε φούρνους των στρατοπέδων συγκέντρωσης.
Ατέλειωτο το Γιουροφαγοπότι τους.
Κι όλα τα προβατάκια που περιμένουν στη σειρά αναρωτιούνται 
"ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΜΗΓΚΙΑ¨
http://www.youtube.com/watch?v=FYSAl0KNgHo&feature=related


3/5/2012

Πραγματική Ιστορία, Συνέβηκε στη γειτονιά μου!

 Ο «Θωμάς» είναι αυτό που λένε τα κανάλια «αλλοδαπός» και καθαρίζει τζάμια αυτοκινήτων στο φανάρι απέναντι από το δημοτικό σχολείο της μικρής μαθήτριας Ελένης.

Τον χαζεύουν στα διαλείμματα ανάμεσα στα μαθήματά τους να πασχίζει για ένα κομμάτι ψωμί.

Ακούει τα ¨σχολιανά¨ του από τους μη ρατσιστές πατριωτές αλλά ευτυχώς διατηρεί το χαμόγελό του χάρις στη ζεστή βοήθεια των συνανθρώπων του όπως της φουρνάρισας στη γωνία, της καθαρίστριας αλλά και των γονιών που έρχονται με τα αυτοκίνητά τους να παραλάβουνε τα παιδιά τους στο σχόλασμα.

Είναι καλή η γειτονιά μας και προσπαθεί να συμπαρίσταται σε κάθε πονεμένο, άλλωστε δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει κι ούτε άν ο πόλεμος και η ξενιτιά δεν σε φέρουν τόσο κοντά στην συρματοπλεγμένη ελπίδα ,¨πατρίδα¨ του κάθε φτωχού Θωμά.

Εκείνο το πρωί τα παιδιά πειράζανε το Θωμά και τα γέλια τους, οι φωνούλες τους φτάνανε μεσούρανα.

Ξάφνου σταμάτησε στο φανάρι περιπολικό, κατέβηκαν οι μπάτσοι κι άρχισαν με χυδαία λόγια να προκαλούν το Θωμά.

Μάταια ο έρμος προσπαθούσε να τους πείσει για τη ¨νομιμότητά του¨ δείχνοντάς τους τα χαρτιά της ελληνικής τους δημοκρατίας.

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των μικρών μαθητών ο ένστολος εκπρόσωπος του νόμου πήρε το εργαλείο που έβγαζε το ψωμί του ο κακότυχος μελαψός «μετανάστης» και το ΕΣΠΑΣΕ.

Συνέλαβαν το ταλαίπωρο κορμί του για ακόμα μια φορά.

Τα παιδιά άρχισαν να κλαίνε και να φωνάζουν.

Η Δασκάλα προσπάθησε να τα ηρεμήσει και ζήτησε το λόγο γι αυτή την φασαρία.

Ένα από τα παιδιά της είπε τρομαγμένο πάρα πολύ πως κι ο μπάμπας του είναι αστυνομικός και πως φοβάται πάρα πολύ να πάει σπίτι του...

Ήταν μάταιο να το πείσουνε πως σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν και κακοί.

Ο Θωμάς αφού πλήρωσε το τίμημα ακόμα μια φορά, την άλλη μέρα αγόρασε άλλο εργαλείο και ενάντια σε κάθε σκοταδισμό πήγε στη δουλειά του, στο φανάρι με ακόμα πιο φωτεινό χαμόγελο και με πιο βαθιά κατανόηση για τους ανθρώπους, από αυτή που έχουνε ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΝΟ.

Όμως στις ψυχές των παιδιών έμεινε ανοιχτή πληγή το γεγονός, καταγράφηκε για πάντα σαν παρακαταθήκη στο μέλλον.

Το ακούς να το ψιθυρίζουν συναμεταξύ τους.

Κι αυτό τον ψίθυρο από το μέλλον αν δεν τον σέβεσαι, καλό είναι να το φοβάσαι!

3/5/2012

 

 

Οι καθημερινές χαλυβουργίες δεν είναι μακριά από το Κάιρο, ξυπνάς μια μέρα στη σκουριά και σβήνεις τη φωτιά της σφαίρας με το αίμα σου...2 τζούρες δρόμο από Ομόνοια.

Και το Βατοπέδι πόσος δρόμος νομίζεις ότι είναι έως τον Κορυδαλλό, ένα τσιγάρο; ένα υπουργικό πούρο, μια πίπα ηλεκτρονική, εφοπλιστικές πρεζοκαραβιές για να ξεχάσεις την... οργή σου;

27 Δεκέμβριος 2011 στις 1:42 μ.μ.

 

 

Υπερτιμημένα στην κυριολεξία, τα ελάτια της γκαλαμουράτης χαοτικής πόλης.

Φυτεύεις, κόβεις, λάμπουν για 5 μέρες και τα πετάς σαν αδέσποτα ζωάκια στους δρόμους.

Δεν μιλάνε, δεν ερωτεύονται, δεν έχουν ελπίδες, όνειρα, δε δεσμεύονται, δεν απαιτούν αφοσίωση, αγάπη...ότι κάνεις κι εσύ δηλαδή καθημερινά.

Δεν υπάρχει λέμε καλύτερος σου καθρέφτης. Τα δενδρίλια παλαιότερων ετών που πάνε;

Yπάρχει νεκροταφείο Χριστουγεννιάτικων δέντρων ή πάνε σε χωματερή ονειρώξεών μας;

ά- ΧρΙστα τελείως δουλοπάροικέ μου, δεν μπορείς να σταυρώσεις ούτε έναν... άνεργο.

22 Δεκέμβριος 2011 στις 12:31 μ.μ.

 

 

Η ΚΥΡΑ-ΛΕΝΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΕΒΑΛΕ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ, ΠΕΡΑΣΕ ΚΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΣΙΔΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (ΠΟΥ ΚΑΝΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ) ΤΑ ΚΕΡΑΣΕ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ, ΜΑΖΕΥΕΙ ΡΟΥΧΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ Σ΄ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ, ΜΕΤΡΑ Τ΄ΑΣΤΡΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ, ΔΑΚΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΙ ΑΜΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΣΟΥ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕ ΕΞΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΞΕΝΙΤΕΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ "ΕΦΥΓΕ" ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ...ΚΙ ΌΜΩς δεν κατέβηκε ποτέ το ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ

13/10/2011

 

 

ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ; KAI ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΕΙΧΕ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ MUNDIAL! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΣΑ UFO ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.

ΤΟΣΗ ΜΠΑΛΑ, ΤΟΣΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ "ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ" ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ. Η ΤΕΧΝΗ ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΗ. Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ!!!

30/9/2011

 

Είναι μερικές μέρες που μάζευα μέταλλα για την μάνδρα ανακύκλωσης, απέξω στέκονταν στην ουρά 5-6 άτομα με τα καροτσάκια τους, πήγα κι εγώ.

Έπιασα κουβέντα με έναν κοντό, μελαψό αδύναμο αλλοδαπό και τον ρώτησα πόσο δίνουν για τα σίδερα κι είπε "εγώ πρώτη φορά έρχομαι" κι ένας άλλος απάντησε "0,17"

Τότε παρατήρησα πως ο πρώτος συνομιλητής μου ανασήκωσε τα μανίκια κι είχε στα χέρια πληγές μολυσμένες. Κοίταξα τα πόδια το ίδιο. Του έδωσα ότι είχα με κόπο μαζέψει, έκανα κόμπο τη μεγάλη μου ανάγκη κι ήμουνα σίγουρος πως ο χοντρέμπορος θα εκμεταλλευόταν την ανάγκη του...κι έτσι έγινε. Υπάρχει ΑΝΑΓΚΗ!

16 Ιουνίου 2011 στις 2:18 μ.μ.

 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ (πάντα θα υπάρχουν), ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΣΟΦΑΓΩΜΕΝΟ (που εσύ πέταξες βουλιμικά) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥΣ ΓΟΛΓΟΘΑ, ΣΤΑΣΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ, ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ, ΔΙΧΩΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΝΑ ΣΕ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙς ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΕΙς...σκέψου πως ο κάδος θα είναι έξω κι αύριο έξω από το σπίτι σου το ίδιο αδηφάγος σε ανθρώπινες ψυχές...ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ;;;

20/4/2011

 

Και ξαφνικά ανακάλυψαν σκυλοεντεχνάδες κι άλλα ευαίσθητα

καλλιτεχνόπουλα πως υπάρχει λένε ΚΡΙΣΗ και το ΠΟΛΙΤΙΚΟ τραγούδι πουλάει

πιο πολύ από τις αγάπες και τα λουλούδια των ανέραστων ριαλιτοακροατηρίων...Τις προηγούμενες δεκαετίες ήταν απασχολημένοι να μετράνε τις τραπεζο-καταθέσεις από τις κομματικο-πολιτιστικοκρατικο-χορηγούμενες φεστιβαλικές αγαθοεργίες τους και δεν ήξεραν πως σε κάθε γειτονιά υπάρχει μια Κερατέα.

15 Απρίλιος 2011 στις 1:41 μ.μ.

 

ΦΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...ΚΕΡΑΤΕΑ,ΑΡΓΕΝΤΙΝΑ,ΛΙΒΥΗ,ΛΕΧΑΙΝΑ,ΙΑΠΩΝΙΑ,ΛΑΥΡΙΟ,ΣΥΡΙΑ,ΤΥΝΗΣΙΑ,ΓΑΖΑ,ΧΩΡΙΑ SOS,B.IΡΛΑΝΔΙΑ,ΡΩΣΙΑ,ΧΙΛΗ,ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ,ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ,ΛΟΝΔΙΝΟ,ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ,ΚΑΜΙΝΙΑ

08 Απρίλιος 2011 στις 2:22 μ.μ. ·

 

Το μέλλον δε θα 'ρθει από μονάχο του έτσι ... Η κομμούνα δεν είναι μια βασιλοπούλα του παραμυθιού, που λες...ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΜΑΓΙΑΚΟΦΣΚΙ.

Αδερφέ κανείς δεν έβγαλε φράγκο από το ροκ στη χώρα της κοκαινούχαμπουζουκοιλαροτραγωδίας των μπράβων, μαστροπών, κυνοβουλευτικών, ΜΜΕνταβάδων...γιατί αν είχε "ψωμί" θα έβγαιναν από το τάφο τους όλοι οι πολιτιστικοκρατικοδίαιτοι των φεστιβάλ που έχουν λουφάξει...ΤΥΧΑΙΟ;;;;;

 

ΞΑΝΘΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ & ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ

bombaradio.podomatic.com

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΚΟ "ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΑ ΦΥΛΛΑ" 1991 ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΛΑΤΕ ΕΔΩ http://www.giorgostsigos.gr/el/orders/ BIOGRAPHY George Tsigos

06 Απρίλιος 2011 στις 12:15 μ.μ.

 

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ...ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ... ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ, το επόμενο είναι το δικό σου, εκείνο ανάμεσα στα σκέλια.

 

Είσαστε ΥΠΕΡΟΧΟΙ, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και σας περιμένω όλους το Σάββατο, είναι μεγάλη ανάγκη η ανάγκη υποστήριξης στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, για να υπάρχει η φωνή μας, το έργο μας. Η μοναδική βοήθεια που είχαμε 22 χρόνια τώρα είναι μόνο και μόνο από τους φίλους μας ΕΣΑΣ!!!http://www.facebook.com/group.php?sid=ca0a858ad74418e3930445bb9771a89a&gid=45880738076#!/event.php?eid=174502275927400

15 Φεβρουάριος 2011 στις 6:26 μ.μ.

 

ΟΤΑΝ Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ!!!http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1259139

 

((i)) Indymedia :: Athens :: Newswire :: Εισβολή ΜΑΤ σε σπίτια στην Κερατέα. Συλλήψεις και τραυματισ

athens.indymedia.org

Προσπελάστε το αρχείο του IMC-Athens ομαδοποιημένο κατά θεματικές ενότητες

08 Φεβρουάριος 2011 στις 7:34 μ.μ.

 

Είσαι μόνος κι άφραγκος;;; βάλε στο ποτήρι κι άκου μαζί μου...έχω μάθει να ακούω, βάλε μου δύσκολα, βάλε μου τα σκληρά που σου αρέσουν...ΕΓΩ ΑΚΟΥΩ και ξέρω πως πονά κι είναι ανελέητη η μοναξιά που σου χαράζει τη καρδιά.

 

ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΑΣΚΕΡΙ 2 - ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ, ΑΗΤΟΠΟΥΛΑ ΚΑΡΔΙΑΣ!

bombaradio.podomatic.com

29 Ιανουάριος 2011 στις 6:48 μ.μ. ·

 

Είσαι καλά; Ελπίζω να είσαι πάντα καλά, πάντα σε σκέφτομαι...να προσέχεις οι καιροί είναι πονηροί κι οι άνθρωποι απαιτούν τον βιασμό τους με συνταγή κρατικοψυχιατρικών λειτουργών...το απολαμβάνουν από γεννησιμιού τους!

ΜΙΚΡΗ ΘΛΙΜΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ - Γ.ΤΣΙΓΚΟΣ & ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ - CD "TANΓΚΟ ΒΑΤΡΑΧΩΝ"

bombaradio.podomatic.com

28 Ιανουάριος 2011 στις 11:56 π.μ.

 

Εργα που καταστρέφονται, καθώς οι καμβάδες αρχίζουν να μαδάνε.Κεραμίδια που επιτρέπουν να τρέξουν νερά μέσα στις αίθουσες,στάζοντας πάνω σε έργα τέχνης.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΙΛΑΣ ΒΑΡΒΑΡΙΣΤΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΚΥΒΕΡΝΟΤΗΛΕΠΩΛΙΤΙΚΗ ΚΑΝΙΒΑΛΛΙΣΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΑΡΙΕ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΤΡΩ ΑΡΧΑΙΟΛΑΓΝΕΣ ΠΟΛΥΧΕΣΤΡΕΣ;

 

Κατέστρεψαν τον Θεόφιλο | Άρθρα | Ελευθεροτυπία

www.enet.gr

Χρώματα που έχουν ξεθωριάσει, σε πίνακες που αφέθηκαν εκτεθειμένοι στον ήλιο ή σκέβρωσαν από την υγρασία. Εργα που καταστρέφονται, καθώς οι καμβάδες αρχίζουν να μαδάνε. Κεραμίδια που επιτρέπουν να τρέξουν νερά μέσα στις αίθουσες, στάζοντας πάνω στα έργα τέχνης. | Απογευματινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

27 Ιανουάριος 2011 στις 2:04 μ.μ. ·

 

Η ΝΟΜΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕΡΟΣ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ BIG BROTHER, OMOΡΦΑ ΜΕΛΑΜΨΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΧΑΡΕΙ ΚΑΘΕ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΗΣ ΑΔΩΝΗΣ ΗΔΟΝΗΣ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΕΧ FACTOR KI Ο ΣΑΚΗΣ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ "ΑΣΥΛΟ" ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟΣ...ΑΧ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ (ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΡΝΕΣ), ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΛΟΥΚΩΘΟΥΝ

 

03.ΑΙΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΙΜΑ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ- Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΛΕΙΑ ΑΓΑΠΗ 2000

bombaradio.podomatic.com

ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΛΑΤΕ ΕΔΩ .... http://www.giorgostsigos.gr/el/orders/ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ George Tsigos released many poetry books from 1979 u

27 Ιανουάριος2011 στις 1:03 μ.μ. ·

 

ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΛΑΤΣΗ, ΝΙΑΡΧΟ, ΜΑΡΙΝΑΚΗ...ΠΑΤΡΙΔΑ;;;ΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ;;;ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΔΩ!

 

pROCKa ROLLa 4 - FLOODING...

bombaradio.podomatic.com

WHAT THEY MADE YOU MY MOTHER GROUND AND ALL OF PAIN YOU FLOOD? WHAT THEY MADE YOU MY FATHER SKY AND ALL CRYING BLOOD? ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΗ ΚΙ ΟΛΟ ΑΠΟ ΠΟΝΟ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙΣ; ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΥΡΑΝΕ ΚΙ ΟΛΟ ΔΑΚ

26 Ιανουάριος2011  στις 5:19 μ.μ.

 

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΛΕΞΗ;;;ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΗΛΙΣ...ΜΗΠΩς ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΣΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ;;ΣΑΝ ΚΡΙΤΗΣ ΡΙΑΛΙΤΙ;;Η ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΡΝΟ; Η ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΙΔΙΚΟ;

http://www.youtube.com/watch?v=AG0zL1ZIw08

 

...λεφτά υπάρχουν! (μια διάλεξη με τον Richard D. Wolff)

www.youtube.com

Αποκαλυπτικός ο Ρίτσαρντ Γουόλφ για την οικονομία της Ελλάδας μέσα από μια ξεκαρδιστική διάλεξη πλην όμως εντελώς αποστομωτική. Σχετικό ποστ http://jungle-report.blogspot.com/2011/01/o-r-wolff.html

24 Ιανουάριος 2011 στις 10:31 π.μ. ·

 

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΛΕΞΗ;;;ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΗΛΙΣ...ΜΗΠΩς ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΣΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ;;ΣΑΝ ΚΡΙΤΗΣ ΡΙΑΛΙΤΙ;;Η ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΡΝΟ; Η ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΙΔΙΚΟ;

http://www.youtube.com/watch?v=AG0zL1ZIw08

 

...λεφτά υπάρχουν! (μια διάλεξη με τον Richard D. Wolff)

www.youtube.com

Αποκαλυπτικός ο Ρίτσαρντ Γουόλφ για την οικονομία της Ελλάδας μέσα από μια ξεκαρδιστική διάλεξη πλην όμως εντελώς αποστομωτική. Σχετικό ποστ http://jungle-report.blogspot.com/2011/01/o-r-wolff.html

24 Ιανουάριος 2011 στις 10:31 π.μ. ·

 

Kάθε μέρα σου μιλάω από δω, κι από τα τραγούδια μου, κι εσύ σημεία ζωής δεν δίνεις, δεν με βοηθάς, δεν με στηρίζεις μέσα σε αυτή τη φιλία.Δεν γράφω για σένα που είσαι "συνειδητοποιημένος", που σου λέει το κόμμα και το χρώμα σου τι να κάνεις, τι να τρώς, τι να γαμάς, τι να χέζεις...Μιλώ στην καρδιά σου, αν έχεις ακόμα κι ερωτεύεσαι κι αγαπάς ότι γεννά τα τραγούδια, τα σέβεσαι σαν εαυτό σου, την ΑΥΡΑ ΤΗΝ ΘΕΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

 

ΑΥΡΑ ΘΕΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ & ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ

bombaradio.podomatic.com

Avra Goddess of Love As it comes chained lights Dancers embraced deprivation in cold sweat As it comes dewdrops that wear makeup Butterflies black quench their thirst loves drinking that can not be loved Goddess of love aura of the Sun King Knit myths cure for those children banishe

21 Ιανουάριος 2011 στις 1:41 μ.μ.

 

Υπάρχουν καλοί φίλοι που αναζητούν απεγνωσμένα εργασία(ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)έχουν μεγάλη ανάγκη.Άνθρωποι με αξιοπρέπεια, οικογένεια, παιδιά που έχουν μεγάλες ανάγκες.Αν έχεις ευχέρεια να σταθείς αλληλέγγυος, να βοηθήσεις στείλε μήνυμα ή δημοσίευσε το. Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΗ.

http://bombaradio.podomatic.com/entry/2011-01-18T01_12_32-08_00?m

 

pROCKa ROLLa 4 - FLOODING...

bombaradio.podomatic.com

WHAT THEY MADE YOU MY MOTHER GROUND AND ALL OF PAIN YOU FLOOD? WHAT THEY MADE YOU MY FATHER SKY AND ALL CRYING BLOOD? ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΗ ΚΙ ΟΛΟ ΑΠΟ ΠΟΝΟ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙΣ; ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΥΡΑΝΕ ΚΙ ΟΛΟ ΔΑΚ

20 Ιανουάριος 2011 στις 12:11 μ.μ. ·

 

Η επαναλαμβανόμενη γκάφα και η διασπορά ψευδών ειδήσεων που αναπαράγουν με κοπροτρομολαγνεία τα ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ;;;

ΚΙ Ο ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΝ ΚΑΜΕΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑD;

 

ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ & ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ

bombaradio.podomatic.com

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΚΟ "ΠΑΝΙΝΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ" 1997 ΕΜΙ ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΛΑΤΕ ΕΔΩ http://www.giorgostsigos.gr/el/orders/ BIOGRAPHY George Tsigos rele

18 Ιανουάριος 2011 στις 12:49 μ.μ. ·

 

ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ...Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ. ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΜΟΝΙΜΩΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΚΥΒΟΒΟΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΟΜΑΝΤΑΝΤΟΥΡΑΣ...(απεργοκαπελάκια, απεργοσημαιάκια, απεργοκονσέρβες πανό, πάρτε-πάρτε πλαστικές ελπίδες το μαγαζάκι στη γωνιά να είναι καλά και επανταστάσεις στα όνειρά μου αναζητώ..

 

ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΜΑΣ -ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ & ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ

bombaradio.podomatic.com

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΚΟ "ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΜΑΣ" 1992 ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΛΑΤΕ ΕΔΩ http://www.giorgostsigos.gr/el/orders/ BIOGRAPHY George Tsigos

14 Ιανουάριος 2011 στις 2:48 μ.μ. ·

 

AΡΓΗΣΕΣ ΚΥΡ ΤΗΛΕΔΗΜΑΡΧΕ...ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ ΧΑΜΠΕΡΙΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΕΣΚΟΥΖΕ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΜΗΝΕΣ ΟΛΑΚΕΡΟΥΣ...ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΓΚΙΞΕΙ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕ;;; ΤΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ...ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΘΥΜΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΜΑΤ (ΟΛΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ), ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟΝΟΥΠΩ.

 

AΡΓΗΣΕΣ ΚΥΡ ΤΗΛΕΔΗΜΑΡΧΕ...ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ ΧΑΜΠΕΡΙΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΕΣΚΟΥΖΕ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΜΗΝΕΣ ΟΛΑΚΕΡΟΥΣ...ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΓΚΙΞΕΙ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕ;;; ΤΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ...ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΘΥΜΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΜΑΤ (ΟΛΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ), ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟΝΟΥΠΩ.

 

ΕΝΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΦΡΑΧΤΗΣ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΙ ΟΛΟ ΓΥΡΙΖΕΙΣ - ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΚΙ ΟΛΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ - ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙς ΤΗ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΧΩΘΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ...ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

ΤΙ ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ!!!

 

METALBOMBA 5 - THERE IS A HELL FOR ALL...

bombaradio.podomatic.com

CRISIS, WHAT CRISIS? THERE IS A HELL FOR ALL...SEND THE BOSSES!!! ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΛΑΤΕ ΕΔΩ http://www.giorgostsigos.gr/el/orders/ 01.Judas Priest - Living After M

08 Ιανουάριος 2011 στις 6:09 μ.μ. ·

 

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΛΑ; Ο ΖΟΡΟ, Ο ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ, Ο ΣΠΑΙΝΤΕΡΜΑΝ;;...ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΚΛΟΓΟΠΟΙΗΘΕΙ;; ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ...ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΕΘΝΙΚΟΥ ΗΡΩΑ ΚΙ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ...ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΣ. ΤΥΧΑΙΟ;;;;;

 

PUNKS NOT DEAD ONE - THE PASSION FOR FREEDOM NEVER DIES

bombaradio.podomatic.com

‎ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝΕ ΠΑΛΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΗ

ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ

ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΔΕΡΦΕ!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΚΙ Η ΦΙΛΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ!

 

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ...ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΛΛΙΚΑΤΖΑΡΟΥΣ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. 2011 ΚΛΩΤΣΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΛΕΙΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙ! ΟΥΣΤ!!!

 

PUNKS NOT DEAD ONE - THE PASSION FOR FREEDOM NEVER DIES

bombaradio.podomatic.com

‎01.The Exploited - Fuck the USA 02.Against Me - Pints of Guinness Make You Strong 03.Anti Pasti - Six Guns 04.Bad Brains - I Against I 05.Black Flag - Six Pack 07.The Outcasts - Ruby 08.The Partisans - Bastards In Blue 09.UK Subs - Warhead 10.Crass - Banned From The Roxy 11.Misfits - Americ

01 Ιανουάριος 2011 στις 2:21 μ.μ. ·

 

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ, ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ...

ΚΑΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΕΤΟΣ

ΚΑΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΜΑΣΤΕΡ ΚΡΙΣΙΣ ΣΕΦ

ΚΑΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΥΓΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΦΟΡΟΣ

ΚΑΛ-ΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΦΙΔΟΜΠΑΤΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΘΑ ΤΡΩΣ!

 

 

2010

ROCK BALLADS vol. 4 - Πεταλουδονεράιδες & Διονυσοσάτυροι

bombaradio3.podomatic.com

‎7 ΩΡΕΣ ΚΑΙ 6 ΛΕΠΤΑ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΣ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΟΤΑΝ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ!!! 01 Mamas and the Papas - California Dreaming 02 P

31 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:44 π.μ.

 

Η μεγαλύτερη αξία στον άνθρωπο είναι ο άγραφος νόμος της καρδιάς κι όταν έχεις λόγο, έχεις μπέσα, έχεις αρχίδια που λέγανε κι παπούδες μας, δεν χωράνε κερδοσκόποι πολιτικάντηδες κι έμποροι κοματοσκυλα, κατεβαίνεις στο δρόμο κι απαιτείς τα πανανθρώπινα δίκια σου με όποιο τίμημα... ΤΟ ΕΧΕΙΣ;;;;;;

 

METALBOMBARADIO 3 - ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΣΤΟ ΑΜΟΝΙ...ΜΕ ΤΗN ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ!

bombaradio2.podomatic.com

ΙΔΕΕΣ, ΙΔΑΝΙΚΑ, ΟΝΕΙΡΑ, ΘΕΛΗΣΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ...ΝΑ ΜΗ ΣΚΟΥΡΙΑΖΕΙ!!! 01 Bullet for my Valentine - The Poison 02 Crossbreed - Breathe 03 Disturbed - Ten thousand fists 04 Linkin Park - Faint 05 Lostprophets - Start_something 06 Five

29 Δεκεμβρίου 2010 στις 6:34 μ.μ. ·

 

ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΩΡΑ; ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΜΕ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ; ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΙΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΣΙΤΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΚΑΛΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΙ Η ΠΡΕΖΑ ΑΦΘΟΝΗ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕΙ. ΤΥΧΑΙΟ;;;;;;;

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΤΕ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕ

 

ROCK BALLADS vol. 2 - ΧΕΙΛΟΚΕΡΑΣΑ & ΑΓΡΙΟΜΕΛΑ

bombaradio2.podomatic.com

Η ιδέα του βόμβαράδιο ξεκίνησε από την ανάγκη να ακούω μουσική στα ταξίδια μου, να ακούω τραγούδια από τη δισκοθήκη μου σε όποιο μέρος και να είμαι κι αν τώρα το μοιρÎ

21 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:06 π.μ. ·

 

H ΚΕΡΑΤΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΛΗ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΜΑΣ, ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΑΣ...ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ;;;; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΣΟΥ, ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΣΟΥ;

 

Συνεχίζονται τα επεισόδια στην Κερατέα

www.youtube.com

‎!5 κάτοικοι της Κερατέα είναι τραυματίες από τους πραιτωριανούς της κυβέρνησης. Είναι πρωτόγνωρη όμως η αντίσταση των κατοίκων -μιλάμε για τις μορφές πάλης που χρησιμοποιούν- ενάντια σε κυβερνητικές επιλογές.

19 Δεκεμβρίου 2010 στις 5:15 μ.μ.

 

Παρακαλώ πολύ όλους τους φίλους να βοηθήσουν ώστε να το κάνουμε Ν0 1 Χριστουγενιάτι

 
Loading...